ανακαίνιση σπιτιού από την εταιρεία Στρατής Κομνηνός στο κέντρο της Αθήνας για χρήση βραχυχρόνιας μίσθωσης

Πώς να οργανώσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας: 11+1 σημεία

Οργανώστε τη διαδικασία της ανακαίνισης και διατηρήστε τη γαλήνη σας Είναι σημαντικό να καταλάβετε που βρίσκεστε όταν επιλέγετε μια ολόκληρη ανακαίνιση σπιτιού. Μια ματιά στα στοιχεία μιας μεγάλης ανακαίνισης σπιτιού θα σας δώσει μια αίσθηση του τι περιλαμβάνει και θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε αποτελεσματικά τα έργα σας. Ξεκινήστε την Διαβάστε περισσότερα…

Συντάκτης admin, πριν από
παράθυρα αλουμινίου και πόρτες αλουμινίου στρατής κομνηνός στην εξοχή

Πόρτες αλουμινίου: Ανακαλύψτε τα 5+1 πλεονεκτήματα

Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τα παράθυρα και τις πόρτες σας; Έχετε σκεφτεί τα πολλά οφέλη του αλουμινίου; Τα τελευταία χρόνια, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλή μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων. Και για καλό λόγο! Είναι οικονομικά αποδοτικά, ανθεκτικά και απαιτούν πολύ Διαβάστε περισσότερα…

Συντάκτης admin, πριν από
ρολά αλουμινίου σε δωμάτιο κουφωματα πορτα κουζινασ παραθυρα κουζινασ αλουμίνια παράθυρα τιμέσ πορτεσ κουζινασ πορτεσ κουζινασ αλουμινιου συνθετικά κουφώματα παράθυρα αλουμινίου τιμεσ μπαλκονοπορτα αλουμινιου τιμεσ κουφωματα αλουμινιου προσφορεσ αλουμίνια τιμέσ κουφωματα pvc

Ρολά αλουμινίου για τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα σας

Τα ρολά αλουμινίου αποτελούν ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόσθετο σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα αλουμινίου. Τα σύγχρονα ρολά αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης στις περσίδες τους είναι το αντικατάστατο των παλιών βαριών ξύλινων ρολών που όλοι γνωρίζουμε. Τα ρολά αλουμινίου αναβαθμίζουν αισθητικά και ενεργειακά τον χώρο σας εντάσσοντας τον στις απαιτήσεις της εποχής.

Συντάκτης admin, πριν από
πόρτα ασφαλείας με σύγχρονη κλειδαριά

Σκέφτεστε να τοποθετήσετε πόρτα ασφαλείας στο σπίτι σας; Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 7 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

H πόρτα ασφαλείας εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες κατοικιών ως πρόσθετο στρώμα προστασίας. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε μια τέτοια πόρτα, πρέπει να έχετε κατά νου μερικά πράγματα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να βρείτε την καλύτερη πόρτα ασφαλείας για το σπίτι σας.

Συντάκτης admin, πριν από
Παράθυρα αλουμινίου με θέα στη φύση

Μήπως ήρθε ο καιρός να βάλετε παράθυρα αλουμινίου στο σπίτι σας;

Λοιπόν είναι οι χημικές, φυσικές και μηχανικές ιδιότητες των σύγχρονων κραμάτων αλουμινίου που αυξάνουν διεθνώς τη χρήση του κατά 5% κάθε χρόνο. Σε αυτό το άρθρο παρατίθενται μόνο 8 από τους λόγους, για τους οποίους η ζήτηση για παράθυρα αλουμινίου χρόνο με τον χρόνο συνεχίζει να αυξάνεται.

Συντάκτης admin, πριν από
κουφώματα αλουμινίου-θέα

Κουφώματα αλουμινίου ή PVC; Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το σπίτι σας;

Κουφώματα αλουμινίου ή PVC – το ποια από τις δύο επιλογές είναι καλύτερη είναι μεγάλη κουβέντα και η απόφαση για τους ιδιοκτήτες σπιτιών μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη, όταν αποφασίζουν να αναβαθμίσουν τον χώρο τους. Θα ρίξουμε μια ματιά τόσο στα πλεονεκτήματα όσο και στα μειονεκτήματα των δύο επιλογών για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη σωστή απόφαση για την ιδιοκτησία σας σύμφωνα πάντα με τον προϋπολογισμό σας.

Συντάκτης admin, πριν από